30 DE ZILE RETUR GRATUIT

Cum returnezi?

Daca vrei sa returnezi o comanda sau un produs, totul se face foarte simplu la Sport Factor. Ai 2 modalitati prin care poti face asta: prin curier sau predare la magazinul nostru din Sfantu Gheorghe- Strada Salcamilor nr.35 de luni pana vineri in intervalul 10-19. Pentru varianta prin curier va fi necesar in prealabil transmiterea unui email la adresa contact@sportfactor.ro cu numarul comenzii, numele produsului de returnat, motivul returului, nume si prenume si contul IBAN in care se doreste rambursarea. De la primirea email-ului noi te vom contacta in maxim 24 de ore. Returnarea la magazine se poate face direct, fara transmiterea unui email.
Pentru ambele variante trebuie sa tii cont ca ai la dispozitie 30 de zile calendaristice de la data primirii coletului si ca produsele trebuie sa indeplineasca cateva conditii.
In situatia returului prin curier costul aferent transportului va fi suportat de catre client.
Returnarea banilor se face rapid, sub 3 zile lucratoare, iar daca te grabesti tare, in magazin primesti banii pe loc, daca plata s-a facut ramburs.
Ne dorim sa oferim in continuare toate aceste servicii si ba chiar sa te surprindem cu unele noi, dar avem nevoie si de ajutorul tau.
E important ca tu sa returnezi responsabil!

Ce inseamna retur responsabil?

Returneaza produsul pe care nu il mai doresti in aceeasi stare in care a fost livrat. Asta inseamna: probat, dar nepurtat, fara pete, fara urme de uzura sau rupturi, inclusiv cu accesorii sau cutie si pe cat posibil cu eticheta inca atasata.  Gandeste-te ca urmatorul client se poate indragosti chiar de produsul returnat de tine.

Ce conditii trebuie sa indeplineasca produsul returnat?

Conditia acceptarii returului este ca produsele sa fie in aceeasi stare in care au fost livrate (sa nu fie deteriorate, sa nu prezinte semne de purtare, sa aiba toate etichetele intacte). Din cauza naturii delicate a produselor comercializate, ne rezervam dreptul sa refuzam orice produs returnat care nu poate fi revandut ca nou, intrucat poate pune in pericol sanatatea cumparatorilor.
Iti recomandam sa probezi produsele fara indepartarea etichetei detasabile. Trebuie sa mai stii ca returul produsului fara eticheta de compozitie nu poate fi acceptat. Produsele mentionate in email-ul de retur trebuie predate integral curierului, exact cum au fost mentionate la solicitarea returului. Daca in coletul de retur se afla produse diferite fata de cele din email, dupa primerea pachetului, acestea vor fi returnate catre expeditor.

Categorii de produse cu conditii speciale de retur

  • Costumele de baie – NU se pot returna!

Limitarea dreptului la retur gratuit in 30 de zile

Sport Vilag SRL isi rezerva dreptul de a limita serviciul “Retur in 30 de zile” in cazul unor retururi repetate, indiferent de tipul produsului returnat.
Consumatorul va fi informat printr-o notificare scrisa, apel sau prin posta electronica, atunci cand se constata un comportament incorect.